West Palm Beach

Springhill Suites by Marriot West Palm Beach I-95:

 

1 xQueen Studio met twee dubbel bedden en zetelbed, ontbijt inbegrepen

voor 2 nachten

west palm beach1.jpg
west palm beach4.jpg
west palm beach2.jpg
west palm beach.jpg

Te bezoeken:

Jupiter Inlet Lighthouse

Inkomprijs: +18: $12   6-18y: $6   -5: gratis

De is bouw gestart in 1853 als onderdeel van de zes vuurtorenproject in Florida, George Gordon Meade, geboren in Cadiz, Spanje selecteerde de site en creëerde het originele ontwerp voor de Jupiter Inlet Lighthouse. Zijn opvolger, luitenant William Raynolds, verbeterde uiteindelijke het ontwerp door hoogte en een dubbele wand toe te voegen en in mei 1860 volledig klaar te zijn. Van 1860 tot 1939 dienden meer dan 70 verschillende vuurtorenwachters de vuurtoren van Jupiter Inlet. Militair personeel bleef bewaarder van de vuurtoren tot zijn automatisering in 1987. De vuurtoren blijft een actieve openbare hulp aan navigatie, met 1 van slechts 13 actieve 1e orde Fresnel-lenzen in de gehele Verenigde Staten.

De omgeving rond de vuurtoren is in 2008 uitgeroepen tot een belangrijk, uniek en nationaal beschermd gebied. Hier vindt u 25 soorten met een speciale status, cultureel bewijs van 5000 jaar menselijke bewoning en een wandelpad langs de noordkant naar een lagune die uitkijkt over drie leefgebieden in Florida.

IMG_6427_edited.jpg
8p1-1024x661.jpg
IMG_6413.JPEG

Loggerhead Marinelife

Inkomprijs: gratis 

Indien je een rondleiding wil: +18: $10   9-18y: $5   -8: gratis

Loggerhead Marinelife Center is een van de meest prominente non-profitorganisaties van Florida, gericht op het behoud van oceaan- en zeeschildpadden. Een zeer leuke en leerrijke activiteit om te doen, dit zowel voor groot en klein. 

Hatchlings-284.jpg
IMG_6455.JPG
IMG_6465.JPG

Manatee Lagoon

Inkomprijs: gratis 

Indien je een rondleiding wil: +18: $10   9-18y: $5   -8: gratis

Manatee Lagoon - een Eco-Discovery Center® is een GRATIS educatieve attractie in Palm Beach County met een speciaal gebied om van zeekoeien van dichtbij te bekijken.

Het 16.000 vierkante meter grote centrum biedt boeiende, praktische tentoonstellingen voor bezoekers om alles te leren over deze bedreigde en unieke wezens en de natuurlijke wonderen van de omliggende lagune van Lake Worth. Op koude winterdagen is het observatie-uitkijkpunt van de faciliteit de ideale plek om naar de zeekoeien te kijken die in de warmwaterstromen van het aangrenzende Riviera Beach Next Generation Clean Energy Center van Florida Power & Light Company liggen.

manatee.JPG

Wil je even gaan shoppen of iets eten?

In Palm Beach zijn er tal van mogelijkheden.  Worth Avenue, Antiques Row, CityPlace, Gardens Mall, Downtown at the Gardens,...

Wij zijn naar CityPlace geweest, op aanraden van Olivier zijn nicht Natasja, daar zijn we gaan eten in The Cheesecake Factory, iets typisch Amerikaans. 

Er zijn nog tal van anderen activiteiten hier in de buurt, wij zijn hier enkel gestopt om familie van Olivier te bezoeken. 

IMG_8350.JPG

Sanibel, verblijf en wat is er allemaal te  doen

IMG_8770.PNG
IMG_6731.JPG
IMG_8678.JPG