Miami

Luxury Suites in One Broadway by Lyx Miami

Een appartement met 2 grote slaapkamers, 3 kingsize bedden voor 6 personen

3 nachten

miami suites.jpg
miami suites 2jpg.jpg
miami suites 1.jpg

Tips

Vizcaya Museum and Gardens

Inkomprijs: +18: $ 22,   13-17y: $15,   6-12y: $10   -5y: gratis

Het landgoed was vroeger eigendom van industrieel en natuurbeschermer James Deering. Hij bouwde het om het lokale landschap in het gebied te behouden en de natuur en planten te beschermen. Hij verzamelde maar liefst 1.000 werknemers om zijn luxueuze landgoed aan Biscayne Bay te bouwen, in wat nu het Coconut Grove-gebied is. Maar hij leed aan bloedarmoede en werd door zijn artsen aanbevolen om toevlucht te zoeken in een warmer klimaat voor zijn ziekte. Omdat hij van varen hield, leek Zuid-Florida de perfecte plek om het hele jaar door te wonen, van 1916 tot zijn dood in 1925 noemde Deering Vizcaya zijn winterverblijf.

Het is een prachtig decor en wordt meermaals gebruikt voor films, foto's, huwelijken,enz... Indien je al tieners hebt, moet je ze zeker IronMan 3 of Bad Boys II laten zien.. bepaalde stukken zijn daar opgenomen.

IMG_6267.JPG
iron-man-3-filming-locations-florida-viz
IMG_6209.JPG
Screenshot_2020-03-10 Home - Vizcaya.png
IMG_6196.JPG

Miami Aqua Tours

 

Prijs: +18: $22   4-12y: $16   -3: gratis

Een stad vanop het water verkennen is eens iets anders, zeker in Miami.  Hier vaar je met het  Piratenschip ‘El loro’ langsheen de prachtige huizen van de vele beroemde en bekende personen.  De tocht duurt ongeveer  80 minuten en gaat langs de Venetiaanse eilanden, Star Island en de Downtown Skyline, het centrum van Miami.

Voor kinderen van alle leeftijden is dit zeer leuk, de grote voor de bekendheden en de kleine varen wel met een "Piraten Schip".

IMG_6322.JPG
Barco-pirata-miami-aqua-tours-2.jpg
IMG_6306.JPG

Miami Beach

 

Bezoek zeker een van de vele mooie prachtige stranden, onze kinderen vonden het de MAX. Mooi zand, helder water en lekker warm ... maar wel veel zonnecrème smeren want de zon geeft enorm.

Langsheen de stranden is er telkens een mooi wandelpad aangelegd, leuk om 's avonds eens te kuieren, fietsen of rollerbladen ..

Bezoek ook zeker 's avonds Ocean Drive, prachtig decor en al die auto's !

IMG_6121.JPG
doen-in-miami.jpg
IMG_6112.JPG

Ocean Drive

 

Ocean Drive is een straat van een anderhalve kilometer in Miami Beach en is ook een onderdeel van het Art Deco-district. Deze bekende straat loopt parallel met het Park en erachter het brede strand. Is een van de boegbeelden van de stad en is bekend door de 800 gebouwen die er staan. Deze zijn in Art deco en kubistische stijl gebouwd. Dit zijn grotendeels hotels en bars in pastelkleuren en veel van deze panden worden 's avonds door neonlampen verlicht. Het is zeer aangenaam om hier 's avonds eens rond te wandelen terwijl er ondertussen spectaculaire auto's passeren. Dit is echt de plaats om "gezien te worden".

miami_04_ocean_drive_01_jpg_1200_630_cov
art-deco-buildings-on-ocean-drive-mitche

Andere bezienswaardigheden

 

Little Havana

Dit is het bruisende, Cubaanse hart van de stad, vol Latijns-Amerikaanse kunstgalerijen, cafés met Cubaanse koffie, restaurants die de typische, Cubaanse keuken serveren en clubs waaruit de sterke, Latijnse beats weergalmen.

History Miami Museum

Opgericht in 1940 en vroeger bekend als Historical Museum of Southern Florida, is het grootste geschiedenismuseum in de staat. Je vindt hier vier permanente galerijen.  Dit museum toont op wonderbaarlijke wijze de rijke geschiedenis van de stad, de streek en het leven van haar inwoners.

De eyecatchers van de tentoonstelling zijn een kabeltram uit de jaren 1920, schatten die uit 17de- en 18de-eeuwse scheepswrakken gerecupereerd werden, artefacten van Pan American World Airways en vlotten die vluchtelingen naar Miami hebben gebracht. Dit is één van de beste plaatsen, nadat je Little Havana hebt bezocht, om meer te weten te komen over de uittocht van de Cubanen naar Miami tijdens de 20ste eeuw.

Bayside Marketplace

is één van Miami’s topbestemmingen als het op winkelen en eten aankomt. Hier ervaar je de echte Miamivibe, geniet je van Latino eten, lokale artiesten en karaktervolle muziek in een aangename setting bij het water. Dit is een goed plekje om iets te drinken, te kuieren langs de winkeltjes of een hapje te eten voor je verder trekt.

Screenshot_2020-03-11 Top 21 x bezienswa
IMG_8770.PNG
IMG_8350.JPG

Sanibel, verblijf en wat is er allemaal te  doen

florida.png
IMG_6731.JPG
IMG_8678.JPG