• Ottomers on the road

Goedkoop met de kinderen naar Disneyland Parijs! Haalbaar? Absoluut!

Bijgewerkt op: 2 aug.


De droom van vele kinderen, een bezoek aan het sprookjesachtige Disneyland Parijs! Een prachtig attractiepark met de vele verschillende themalanden... wandel met je kinderen door het Adventureland, Discoveryland,... en laat je meevoeren in de sprookjeswereld waar dromen uitkomen in Fantasyland!


Wij zijn met ons gezin al meerdere keren naar Disneyland Parijs geweest en laten we eerlijk zijn met een groot gezin is dit een dure uitstap, maar met wat zoekwerk lukt het echt wel om goedkope tickets voor Disneyland Parijs te vinden.


Hou er rekening mee dat de prijzen voor de parken en de hotels afhankelijk zijn van de periode wanneer je wilt gaan. Zo zijn de maanden januari en februari vaak het goedkoopste t.o.v. van de zomermaanden en de themamaanden zoals Kerst, Pasen en Halloween.


Vaak zijn er ook aanbiedingen voor Disneyland Parijs, deze kan je terug vinden op de website Disneyland Paris.. de aanbieding van alle kinderen onder de 11 jaar gratis op een kamer van 2 tweepersoonsbedden is vaak zeer interessant.

Zo ging ik ooit eens met 3 kinderen onder de 11 jaar voor maar 200 euro voor 2 dagen met 1 overnachting in het Disneyhotel Santa Fé.


Tickets:

1. Kies steeds voor een ticket op datum omdat dit de prijs van je Disney ticket bepaalt , indien je meerdere dagen gaat, zal de dagprijs voor het ticket dalen. Zo variëren de prijzen voor toegang voor 1 Disney park voor 1 dag... voor volwassenen is dit tussen de 62 en 105 euro en voor kinderen van 57 tot 97 euro.

Enkel al hierdoor kan je al 40 euro per persoon uitsparen!


2. Kies je voor toegang tot de 2 parken dan wordt je ticket direct een stuk duurder.. ga je voor een meerdere dagen ticket dan wordt de dagprijs van je ticket per dag iets goedkoper.

Wil je de verschillende periodes en prijzen zelf eens checken? Ga dan eens kijken bij de Tarievenplanner van Disneyland Paris.

Hotels:

Kies steeds voor een hotel met gratis parking en gratis shuttle dienst naar het Disneylandpark, enkel op de parking bespaar je al 30 euro! Bekijk ook de prijzen voor de Disneyhotels als je boekt via de site van Disneyland Paris, je zal snel merken dat deze gemakkelijk 100 euro duurder zijn ten opzichte van verschillende andere booking platforms zoals Booking, Hotels, Trivago...

Daarom boeken wij altijd hotel en tickets apart, tenzij een Disneyhotel goedkoper is of bijna even duur.. het enige nadeel als je geen Disneyhotel boekt is dat je de Disney parken niet vroeger binnen mag, dit geldt enkel voor de mensen die een arrangement boeken,

(hotel + tickets in een pakket) via Disneylandparis, of andere reisorganisaties...


Onze lijst met hotels vlakbij het Disneylandpark met gratis shuttledienst en gratis parking!

- Campanile Val de France

- B&B Hotel

- Relais Spa Chessy Val d'Europe

- ...


Kan je eten en Drinken meenemen naar de Disneyland Parken in Parijs?

Absoluut, neem een rugzak met drinken en eten mee naar het Disneyland Park, dit is zeker toegestaan. Wij nemen steeds een picknick mee met wat extra koeken voor als we in de rij staan te wachten voor een van de Disneyland attracties.


Hou er rekening mee dat het eten in de restaurants van Disneyland echt uur is, je betaalt al snel 16 euro voor een Disney pizza met 1 drankje.. en dit is zelfbediening.

Wil je graag weten wat je er allemaal kan eten, welke restaurants er allemaal zijn in Disneyland met hun menu's? check dan Restaurants Disneyland Parijs


Vervoer

Ga je met de trein? Dan kan je al treintickets vinden vanaf 21.5 euro vanuit Lille en vanuit vanaf 25 euro per persoon vanuit Brussel. Je treintickets kan je vinden op https://www.b-europe.com/NL

Kies je voor de auto, reken op een kost van 110 euro per rit (tol en brandstof inbegrepen).


Reis je met kinderen met een handicapt of een beperking, vraag je Priority Card aan!

Bij Disneyland zijn ze zeer begripvol, onze Frederik heeft diabetes type 1 en hierdoor kan hij zich aanmelden voor een Priority Card. Je kan dit online doen of ter plaatse ( je meld je aan bij het secretariaat links net na de grote inkom) Hou er wel rekening mee dat er een aantal voorwaarden aan verbonden, zo moeten wij over een officieel document van het UZG beschikken dat hij diabetes type1 patient is.

Met deze kaart kan je bij de attracties aanschuiven bij de gehandicapteningang, hij mag dan steeds nog 4 personen extra meenemen en maximaal een wachttijd van 5-10 minuten :-).


"Ready for some magic?

Beleef vanaf 20 juli het MARVEL universum!

Oproep aan alle helden! In het nieuwe themaland Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park beleef je als nieuwe rekruut machtige MARVEL missies met Superhelden als Spider-Man en Iron Man!

58 weergaven0 opmerkingen